28 apr. 2010

Jag är ganska dålig på dehär med det klassiska bloggandet dag ut & dag in. Blir liksom aldrig något av det. På tal om ingenting har jag en supermegahård förkylnind och har haft den i några dagar. Den rubbade min sköna vårkänsla lite får jag erkänna, men jag ska inte klaga. Vår är det i alla fall, det är en sak som är säker!
Nu tänkte jag hoppa in i duschen, duscha lite, äta lite, klä mig lite, hosta lite & sen köra till pappa och hämta mitt headset till xboxet för det ska jag minsann sälja till någon dude idag. Vad jag ska göra med dom pengarna får ni snart reda på, men jag är superstooked!

23 apr. 2010

Jobb, gig & gamla skateboardrullar

Åker till jobb om en timme ungefär, jobbar till 8, sen drar jag mitt arse till Jutan och giggar med my lost youth och två andra band. Trevligt trevligt! På tal om absolut ingenting så smög jag förbi old bastards blogg och hittade det här sköna lilla klippet från an evening of skate videos. Blir pepp av att bara se alla små klipp från de olika filmerna. Man känner direkt hur stor skillnad det är på känslan från den tidens skateboardfilmer jämfört med dagens. Självklart är det känsla till och från i dagens rullar också men inte lika laidback och awesome som förrivärlden.. Titta får ni se!

21 apr. 2010

godnatt

Säger godnatt för i afton med denhär sköna lilla filmen från RVCA
Tämligen surfsugen, kollat runt på massa surffilmer ikväll, vill bara dra iväg och lära mig sjukt mycket nytt. Överpepp på sommar tror jag nästan att jag är. Ikväll efter jag slutat jobb blev det häng i sirokys tillfälliga lägenhet, skitsnack och musiklyssning med siroky & tasha sedan for jag hemmåt igen. Nu säger klockan läggdags och lite till och det vore nog ganska klokt att inte göra annat.

19 apr. 2010

Sibbarp, Oxie, Stapel

Lite efterhängsna bilder från vårt lilla skateäventyr i malmö. Sjukt go dag! Toppen av dagen var när Oxies ghetto kids höll på att elda löv i en papperskorg. Elden spred sig på typ 10 sekunder och var över halva gräsmattan. Underhållande hur dumma i huvudet folk kan vara!




Inte dansbandet..

YEAH! I stort sett helt spikat med Barbados nu, bokar i slutet av veckan. Trist att jag bara kan vara borta i 3 veckor, men 3 veckor är ändå 3 veckor bort ifrån Sverige så jag klagar inte alls. Känner peppen! Hittade några bilder återigen på Hannas blogg, från huset vi ska bo i, kommer bli riktigt awesome! Surf, turf & good times!



Vårhäng @ Edghills

I fredags stog det ledigt på schemat och förmiddagen bestod av gött skatehäng & bärsdrickande i stan med Rille, Emil, Tuben, Alvar, Khaled med flera. Efter lite go skate drog jag vidare upp till Edghills place för ännu mer gött häng med inslag av öl & mysig grillning. Lördagsschemat visade jobb & mitt fredagsflow sänktes drastiskt när jag var tvungen att dra mig hemmåt hyffsat tidigt.
Mysig dag fosho, tack till alla! Inga bilder från skatesessionen på förmiddagen, men lyckades snoka fram lite bilder från grillhänget på Hannas blogg.





13 apr. 2010

Bugtime!



Drog ut bilen idag och körde och tankade den lite. Fint sommartecken aswell. Nu ska jag köra och jobba om en halvtimme och det känns ju klart lite sådär med tanke på att det är världens finaste väder ute atm. Meeenmen, imorgon blir det förmodligen en sjuhelvetes skatetrip till malmös alla betongparker. PEPPA & stay black, adjöss!

12 apr. 2010

Sommarsessions 09.











Tänkte helt enkelt bara smacka upp en massa goa bilder från gammla skatesessions dom två senaste sommrarna.. goa tider, goa minnen!

11 apr. 2010

crapdag

Sämsta dagen på längre. Hatar när inte andra mår bra, det drar ner en själv så mycket. Det är nog värre än när man själv inte mår bra. Tur att vädret är på bättringsvägen iallafall! Sommaren är på ingång och även om jag inte har planerat den speciellt noga har jag nog ändå någorlunda koll på vad jag vill hitta på. Mood booster nr 1 idag var nog denhär videon jag dök över. frän!

AH!


Sjuka surf/skate cravings atm, vad gör man liksom..
Snattade en bild av flips för ett tag sen och gjorde till polaroid
Nu ska jag köra och jobba.. Grattis till Emil & hugo som fyller år idag!