24 feb. 2010

Sleepless



Fått våra första riktigt dåliga recension. Suger som fan men det ingår väl antar jag. En 2/4 betygsättning och det tolkar jag som inte speciellt bra, men vad vet jag! City lyckas skriva att vi vann popkorn 2008 när vi vann det 2009, att skivan är resultatet av studioinspelningen vi vann i popkorn vilket också är fel, vi vann 10 timmar på pon men det slängde vi i sjön och lät marcus forsberg producera hela plattan i hans studio, sjukt värt btw.. och sist men inte minst lyckas dom klämma in att vi är 5 medlemmar i bandet, fastän att där är en klar och tydlig bild på att vi är fyra stycken, och fastän det står i våran skiva.. skamligt är vad det är. Nästan beundransvärt dåligt gjort av en recensent att göra så mycket fel på en och samma gång, och lägga en betygsättning på 2/4.. Bevisligen har hon inte kollat sin fakta och vem vet om hon ens har lyssnat igenom skivan ordentligt, för ordet "skränig-live-känsla" är inte direkt något som slår mig när jag lyssnar på skivan.. Hur som helst, Imorgon är det releaseparty och jag kunde inte varit mer pepp. Kommer bli riktigt roligt att få ut skivan! Väntat länge och snart är den äntligen ute :) Missa oss inte! Klockan 21.00 börjar insläpp på Tempel i Helsingborg, 18 årsgräns & gratis inträde, ca. 22.00 är vi på scen och kör igenom några korta låtar från skivan och sen är det ännu mer mingel och pardeyyyyy. Håll hårt i hatten damer och herrar för imorgon förändrar vi världen!

21 feb. 2010

Chaffis

Hämtade precis morsan & stefan i klippan, nu blir det sömn dirr. Jobb 11-17.30 imorgon.
Ikväll har varit en av dom dödaste kvällarna på länge. så död att jag till och med hunnit spela in en liten youtubare av en gammal Tgr lou dänga jag tycker är rätt mysig. Låter långt ifrån likt orginalet dock, körde min egna lilla variant. Nu, säng! Godnatt!

19 feb. 2010

Audiovent?!

Satt och snurrade runt här på intranätet och kom in på någon sida med intervjuer av band osv, som sagt snurrade runt en del och helt plötsligt dök jag över bandet Audiovent.. Inte speciellt supertilltalande musik om du frågar mig, men samtidigt var det något som jag tyckte lät okej liksom. Kollade upp bandet på wikipedia och blev duktigt överaskad. Samtidigt inte superöveraskad för jag hade på känn att något var konstigt bekant.. Förstår ändå inte hur jag kunnat missa det? Är jag den enda som lyckats missa detta?.. kopierar lite fakta och länkar nedan så får ni se själva..



Audiovent was an American alternative rock band from Calabasas, California. Audiovent was formed in the early 1990s under the name Vent, and broke up in 2004.

Members

  • Jason Boyd - Lead vocals (1993-2004)
  • Benjamin Einziger - Guitar, vocals (1993-2004)
  • Paul Fried - Bass (1993-2004)
  • Jamin Wilcox - Drums, vocals (1993-2003)
  • Ryland Steen - Drums (2003-2004)

Ties to Incubus

Three out of four of the original members of Audiovent are related to members of the band Incubus. Jason Boyd is the brother of vocalist Brandon Boyd. Benjamin Einziger is brother of guitarist Mike Einziger, and Paul Fried is their stepbrother.

12 feb. 2010

Torsdagen den 25/2 har vi, Goliath And The Giants releaseparty på Tempel för våran skiva "Sleepless Days, Restless Nights"! Insläpp 21.00, inträde 0:-. De 100 första gästerna bjuds på engratis öl! Also värt att nämna, 18 årsgräns. Be there som tusan!

Also, det står fel på postern, det är inte Leg 89, det är 18 årsgräns

9 feb. 2010



fått ganska lite tider på jobb den här månaden. Jobbat mycket nu dom första 10 dagarna, men nu verkar det sina. Destu mer tid till skateboard & musik, underbart!

2 feb. 2010

J-J & NOFX!

Jag läste precis att Jack Johnson skulle till Roskilde i år. Hittills två värda, och dom två räcker för att få mig köpa en biljett, det säger jag bara. Nofx & Jack. Sommarn kommer bli bra tror jag minsan!

1 feb. 2010


Skåne sommaren 09. Vi fick en hel del ganska sköna bilder. Troligtvis den bästa sommarn' på länge också faktiskt. Kommer säkerligen dyka upp lite bilder då och då från den tiden. Värt att göra om någon gång till vår kanske.

Memories made in the coldest winter


Mycket som händer och mycket som inte händer. Det kommer bli bra förr eller senare. Till exempel vore det en början ifall snön försvann så man kunde åkt lite bräda utomhus.