18 jan. 2010

Glazemastah X5000, sooon in yaw earz!


Hämtade våran glasmaster hos marcus idag, och just nu ligger den säkert på en kudde här bredvid mig. Coolt att det är den absolut första skivan vi någonsin har gjort. Det är alltså THE sleepless days, restless nights. Moderskivan som sedan skall kopieras exakt och brännas ut på 500 sinnessjukt awesome CD-skivor omgivna av ett ännu mer sinnessjukt awesome omslag, helt och hållet Goliath style. Behold people, snart tar vi över världen!

Just ja, jag tänkte på det, Glasmaster. Roligt ord! Det låter nästan som en cool dyr bil eller något annat riktigt spexigt. Och så är det en bränd CD skiva. Otippat skulle jag villja säga! Vår glasmaster har jag döpt till Glasmaster X5000. Inte bara för att det är en bränd skiva som är guldfärgad, utan också för att det är det bästa jag har åstadkommit hittills i mitt liv. Visst är det många att tacka, men vore det inte för Madelene, mitt ölbegär och min ishockey karriär, (okej kanske mest Madelene då) så hade jag aldrig kommit i kontakt med Rasmus, Mattias & Hampus, och jag hade inte heller suttit här lika nöjd med en guldfärgad glazemastah x5000 liggandes så underbart elegant bredvid mig. Så tack! Nu ska jag gå och lägga mig, somna till the drifter och drömma om surf hela natten.

17 jan. 2010

Le som en fotomodell


Peppar DLK och tittar på gamla sommarbilder. Ska snart köra till babe och kolla film. Trist jobbhelg som snart blir till skön ledig vecka. Bra humör är jag på också, och det är väl bra antar jag :)

16 jan. 2010

Cravings


Nu får det bli dags för Barbados snart. Tråkigt med denhär bakgrunden på datorn också! Hur frestande den än är kan jag bara inte förmå mig själv att byta.

12 jan. 2010

Pistola


Fastnat i en incubus period igen. Säkert trehundrade gången , men fortfarande precis lika bra! Jobbat en del nu som sagt, och nu är jag ledig ons, tors, fre. Det är skönt att kunna uppskatta ledighet igen. Imorgon ska jag kladda lite mer på min arm, bild kanske dyker upp någon gång när den läkt osv.

Bild från när jag och brandon hängde i hans beach house och jammade lite, spelade xbox och flörtade lite.

8 jan. 2010

Jobb


Mycket jobb nu, skönt att få lite att göra givetvis men jag har ju aldrig varit den klassiska "jobbmänniskan".. Kommer nog aldrig vilja bli heller. Ska väl aldrig säga aldrig men det känns inte som att det är jag på något sätt. Dock har jag satt upp ett mål i mitt liv och det är att jobba mig till att jobba så lite som möjligt, så för att lyckas med det har jag väl inget annat val än att bli en jobbmänniska. Nu ska jag somna till incubus morning view sessions dvdn som jag lånat av mattias, för jag ska, ah just det, jobba imorgon. Och på söndag, och på måndag, och på tisdag.. Ah ni greppar. Det börjar droppa in timmar nu. Godnatt!

5 jan. 2010

Life



För er som inte redan sett, se..
Featuring bla.. Tony hawk på snowboard, skateboard & surfbräda.
Tosh towned på snö, betong & i vatten, THE JP Walker på surf, skate & snowboard osvosv, sjukt underhållande film som speglar likheterna samt olikheterna mellan elementen.
Kul idé att sticka iväg på en trip med massa pro's från skate snow & surf, låta dom gå utanför sitt element och lära sig av varandra. VÄRT!