30 dec. 2009

Vallåsen

Idag var jag och flips på vallåsen. SJUKT skönt att få komma ut i backen och åka lite, även om det kanske inte är dom bästa backarna så är det kul att bara få känna på snön. Nya brädan funkade som förväntat, hyffsat styv så man kan trycka till ordentligt men ändå leka lite om man så önskar. grym att hoppa med iallafall och perfekt i landningar. Så det var det, nu är det snart slut på 2009 och det känns som om januari slutade igår. Gör mig inte speciellt mycket faktiskt, är ganska pepp på ett nytt och fräscht år man bara kan göra precis allt man bara har drömt om.. Gött att kunna leva nu när man jobbar också. Förhoppningsvis blir det väl en liten resa upp till åre några dagar efter nyår, sen till hösten bangar jag inte på att följa med gänget och familjen edghill till barbados och bara surfa och leva i några veckor. Det får fan bli mitt nyårslöfte.

27 dec. 2009

The black keys

Har lyssnat på dom hyffsat länge, men just nu har jag trillat ner i nått sorts hål där det inte finns några andra. Tänkte bara för er som inte redan känner till dem, pressentera The black keys. Sju ord, underbart! För folket som föredrar spotify, klicka här. För er som är mer för Youtube, klicka här. Och njuuuuut.

24 dec. 2009

GOD JUL

GOD HJUL!

Hjulafton

Mycket dötid innan allt käk och julgrejs idag så jag har bara suttit och lekt med filippas bilder från Pubro's sommarfest. Här har ni lite sommar mitt i det kalla decembermörkret.









HJUL!





Nu är det ju julafton och allt! eller, natten till julafton åtminstone men teoretiskt sett ändå julafton! Ja, jo som ni kan se ovanför, samt i föregående inlägg köpte jag en liten julklapp till mig själv. Behövs ibland! Nu ska jag faktiskt försöka sova lite! Av ren tristess satt jag och försökte mecka ihop en bild i photoshop. Börjar bli ganska bekväm i det programet nu faktiskt. Eller så är det bara så att jag har lärt mig lite nya grejer på sistone och tycker det är hemskt roligt att experimentera lite. God HJUL och god natt!

21 dec. 2009

JADÅ!






JAJA! hittade kellers modell från förra året, letat ett tag och nu hittar jag den på rea! grymt. Beställd ihop med någon burton custom bindning.. fick bli vad plånboken tillät, även om dethär också sved till lite! Nu är iallafall denhär säsongen räddad.
JADÅ!

17 dec. 2009

VITT!





Oooh ja, och det vita guldet har äntligen anlänt. Det var på tiden! Började bli lite orolig där ett tag, men nejdå snö har vi i alla fall, hur länge den stannar spelar mindre roll, huvudsaken är att jag åtminstone fått känna känslan av hur det är att fira jul med snö. Den där känslan som man kände back in the days. Idag är jag ledig, och nu ska jag iväg till Väla och kolla julklappar, för några sådana har jag inte köpt en enda jävel ännu. HOY!

14 dec. 2009

sommar i mitten av december

Nu är det den 14 december, och vintern har verkligen kickat in. Men var är all snö? kasst. Vågar nästan påstå att det inte är vinter utan snö. Så just nu vill jag bara flyga tillbaks till sommaren. Kollade igenom lite mobilbilder från i sommras, och här är lite höjdpunkter, dock ej i ordning, från min sommar. Sommar i mitten av december.


Totalt sönderblåst mölle.


Åter igen.


Mindre sönderblåst Kreta, bild från hotellpoolen.


Mysig småstensstrand långt borta i bergen.


Varm asfalt, konstiga byggnader och udda färger på kretas gator.


Skön bränna första dagen på Kreta.


Bästa bilköpet hittills i mitt liv.


Sneakpeak på Melody club som spelade före oss på Hbgfestivalen, mäktigt att se backstage, overkligt mäktigt att stå där själv.


Fräzig spegel i stockholm


Varm, skäggig, skitig och kanske lite full på roskildefestivalen.


Christoffer, en skatecruise-kväll på strandpromenaden.


H-man påväg till ett dopp i odensjön innan spelning på stationshuset i röstånga.


Bilfärd genom Söderåsens skogar påväg till Röstånga friluftsbad


Fin session i mölle i slutet av sommaren.

12 dec. 2009

Moppen tar sig!


Färdigjobbad för idag, trivs väldigt bra gör jag faktiskt! tror det kan vara något att stanna på, absolut! Stack och käkade hos pappa & carina efter jobb och nu sitter jag här och inväntar min skjuts in till helsingborg. Blir 20års fest hos Abel i Glumslöv och efter detta buss till Höganäs för att möta upp med Flipsbabe och lite folk :D happynight och min moppe börjar fanimej ta sig nu! haha tjingeling.

Första dagen på jobb

Första dagen på jobb var kul! jag trivs absolut! Hoppas det håller i sig bara, har en liten tendens att tröttna på saker och ting när det gäller jobb och sådant. Menmen, det verkar hur som helst lovande, Team sportia. Efter jobb körde jag hem till min kära far och åt lite med honom och tittade tv. Trött, mätt och belåten begav jag mig i den gröna lilla skåpbil jag numera kör på vintern, i riktning mot min mors högkvarter. Väl framme i Bjuv beslöt jag mig att avblåsa mina eventuella planer på att fara vidare mot storstan och filippas ställe. Den enda egentliga anledningen till det var att det var lite sent och jag skulle jobba imorgon, men här sitter jag ändå. Klockan tre på natten och kan inte sova. Har dock beslutat mig för att verkligen försöka nu. Dödade lite tid "tidigare" inatt genom att spela lite gitarr och försöka mig på Frida Ekerlunds "Mediocrity". Spelade in med min inbyggda lilla webcam och nu ligger skiten uppe på youtube. Och i och med att skiten ligger uppe på youtube, lägger jag upp skiten här. Så här har ni. Frida Ekerlunds "Mediocrity" tolkat av ingen mindre än mig.. Mitt gitarrspel är jävligt scetchy och jag kan inte påstå att jag tycker det låter bra, men det är det enda kompinstrumentet jag vet hur man använder, så shhh! Text har jag lyssnat mig till från fridas sida.. Nu ska jag sova gott. Natti!

9 dec. 2009

titel överflödig

Jag har nog Sveriges enda vattenfall i mitt rum. Mitt element låter precis som om det skulle gå ett tropiskt vattenfall längs hela väggen. Men jag småtrivs lite ändå faktiskt. Körde flips till stationen imorse och just nu sitter hon nog och har ett långt stort viktigt prov, så lycka till med det! haha nu blir det mat och förhoppningsvis snart nog, rep. ciao

5 dec. 2009

Såld, full och alldeles underbar.

Grym lördag, började bakis efter lite öldrickande med flips, jenny, madde & grabbarna hos jenny igårkväll. Nyss hemkommen från väla, nu blir det en snabbdusch, ombyte och sedan kommer en snubbe och köper min snowboard, och efter det åker jag in till tasha och förfestar. kommer bli en alldeles underbar lördagkväll.

4 dec. 2009

Fredagskväll on mute

Sitter och lyssnar på incubus och försöker glömma bort det lilla faktum att det är fredagkväll och jag är hemma. Tråkigt! jag vill ut, men har inte råd med tanke på att jag ska ut imorgon. Inget att göra dock, så det är bara att göra det bästa av kvällen här i min lilla soffa. NU! ska jag titta på denhär och drömma mig bort lite, hehe. Och hoppas på att någon ringer och säger att det är parteyyyyyyyyy i nått hus i närheten

3 dec. 2009

Tigidt jajäevlar

Tidig morgon, för andra dagen i rad nu. duktig som fan får jag väl säga att jag är på tidiga mornar! För er som inte vet, bestämde jag mig för att från och med den 2 dec (kom på det då så där av fick det bli den 2 och inte 1) att gå upp klockan 7 varje morgon i december för att på så sett försöka få tillbaks min gamla skoldags känsla, eller enligt många, att helt enkelt få tillbaks ett liv. Så jag går alltså upp klockan 7, går ner och gör frukost, sätter mig i min soffa och tittar på julkalendern, som för övrigt verkar helt okej, dock förvånansvärt barnslig. Hur som helst, frukost, julkalendern, och sedan antar jag att jag kan slänga in ett dagligt morgoninlägg här också. Dels för att döda tid och dels för att jag faktiskt tänker på alla typ 5 personer som ändå läser all skit jag skriver här. Så that's that! Sen kan jag ju inte ljuga och säga att det inte har något att göra med att jag fått jobb på Team sportia på väla och ska börja där nästa fredag, så jag förbereder mina tidiga mornar.. Nu ska jag i alla fall käka upp mina mackor, slänga mig i duschen och sedan direkt till arbetslivsresurs för lite härligt livspeptalk som jag har sjukligt mycket nytta av, tätt följt av en tur till pappas place för att byta bil, och efter detta ska jag direkt till team sportia för att hämta upp mitt schema. Så nu måste jag duscha. hejhej!

1 dec. 2009

buuuh

Var och åkte skateboard på jutan i eftermiddags, sjukt efterlängtat! sedan drog jag till o'learys och käkade med pappa och efter det skulle jag egentligen kört hem till filippa men fick löjligt ont i magen så satte mig i bilen och körde hem istället. Nu halvligger jag i min soffa med ett stort glas nyponsoppa. Mår ganska kasst men känns som om det börjar släppa lite. Nu är nyponsoppan slut så får gå ner och hämta juice, tja!

tråkigt väder


Vädret är inte precis det man tänker sig i december.. Första dec idag och grått, dimmigt och absolut inte några veckor till jul. Vaknade sent idag igen, lika mycket ångest varje gång.
Nu blir det frukost sedan städa rummet, och idag får min chef hemskt gärna ringa och säga när jag ska börja jobba, för det börjar bli sjukt tråkigt att inte göra någonting om dagarna.
bild från flips engångskamera, en sönderblåst dag i mölle.
ohoj landkrabbor!