26 nov. 2009

Grymt!



AH! stötte på jordens coolaste märke, sjuka grejer..
FRUKOST!

25 nov. 2009

The goliath sounds like it's in flames!

Just det, fick reda på en rolig sak också! För er som varken är bakfulla eller framtunga efter julkäket kvällen den 25 Dec är ni hjärligt välkommna till The tivoli i Helsingborg! Då gästar jag, Anders Fridén från In Flames, Felix Rodriguez från The Sounds, Nic Schröder med flera, Von benzo i en makalös Covertolknings kväll. Kommer bli kul som bara den känns det som! Checka in lite Mer info vet jag!

CORRECTION! Björn Strid från Soilwork, inte Anders Fridén från In Flames :p Kan tyckas att jag måste byta bilden då också men det jiter jag fan inte

Studio igen, och 3 timmars middagssömn



Ännu en dag i studion. Efter två ynka men dock så jobbiga timmar studion stack jag hem och vilade slash sov i 3 timmar för att sedan orka flytta grejer från våran gamla replokal till våran nya. Blev färdiga för någon timme sedan och nu sitter jag och kollar runt på olika porträttbilder osv, mest för det är kul. Hittat lite coola grejer som jag sitter och leker med också, laddade upp ett litet försök på en bild på filippa från mölle också, nu ska jag ääätaaa! ohoy

24 nov. 2009

Studio timmar ger resultat!

Nu börjar det hända grejer. Plattan börjar bli färdig!
För er som överhuvudtaget inte vet vad jag snackar om så, Goliath and the giants första EP, som egentligen skulle varit färdig i dec, kommer i början av 2010 vara ute för försäljning! Närmare bestämt i januari. Vi har lagt ner sjukt mycket tid & pengar på detta så det är bara att hoppas det lönar sig. Funderar på att posta ytterligare en preview någon gång framåt jul, men än så länge får ni nöja er med den här!


19 nov. 2009

Stormsurf


Igår var Filippa, jag och Jonas på vågjakt längs östkusten. Många potentiella ställen absolut, önskar man kunde åkt och kollat lite oftare men det är lite väl långt dit tyvärr.. pluss att vi har grymma bryt i närheten ändå, så det gör det lilla! Sjukt skönt att få komma i vattnet igen, var nog någon månad sedan sist. Även om vattnet just nu ligger på runt 7-8 grader, är det ändå väldigt skönt. Tro mig! Flips som står för bild idag

17 nov. 2009

några soltimmar i november

Usch vad meningslös dag.. jag har vaknat, duschat & ätit frukost sen har jag bara suttit i min soffa i stort sett. Var iofs ute och gick en runda också, fast idag var nog ingen promenad-dag kändes det som. Hur som helst, idag har fan solen tittat fram! Och höstdagar med sol är ganska fina om du frågar mig.

"Höstig" vy från mitt fönster..

Någon är påväg någonstans en solig dag i nov..

Sol ute, sol inne..
(oreigerat ljus, lite
fixade färger i curves)

Nosepress på en polisbil & en ekonomisk kris




Idag var jag på Arbetslivsresurs för första gången.. Något skit arbetsförmedlingen tvingade mig att gå med i för att dom inte har tillräckligt med resurser för alla arbetssökande längre. Så det är i stort sett Arbetsförmedlingen slash dagis eller något daghemsliknande.. Våra "jobb-coacher" snackar med oss som om vi vore totalt efterblivna och idag har vi suttit i en cirkel och pratat om våra drömmar i livet, vad vi vill ha ut av "programmet" som dom kallar det.. Kan inte förklara i ord hur missplacerad jag känner mig. Men det är väl förmodligen bara att bita ihop och nicka som alla andra muppar gör där för att få sitt aktivitetsstöd, så man åtminstone kan försöka ha ett svagt ekonomiskt men förhållandevist normalt liv trots den ökända krisen som så många har stupat i..

Efter dessa 3 sjukt bortkastade timmar av psykisk förvirring med mina tankar mestadels fokuserat på vad som gjorde att denna "jobb-coach" såg en så övervägande stark anledning till att skifta mellan två olika samtalstoner när hon pratade med oss i "gruppen" och sina arbetskollegor, satte jag mig i bilen och körde till replokalen för att snacka lite med rasmus och mattias, & sen hem..

Ikväll, äntligen fick jag tag på Aestethica. Har dock inte orkat se hela ännu för det är lite sent. Får ses färdigt imorgon helt enkelt! Han dock se så pass långt att jag lätt kan säga att detta hör till något av det hårdaste.. haha godnatt!

16 nov. 2009

Sova..

Kings of Convenience - Boat Behind from françois nemeta on Vimeo.


Kan inte somna riktigt. Jag önskar att det antingen var snö & kallt eller sommar & sol, och inget mer av dehär trista höstvädret. Titta på den här så förstår ni säkert vad jag menar. Grym låt dessutom!

Godnatt

Disk, väder, brädEr & kläder



Igår hade jag första dagen på le cardinal, i disken. Förmodligen min sista också, är det så det är att jobba där så kan jag likagärna vänta. 16.00 till 2.00 med en paus på typ 10 minuter totalt, MAX alltså. och inget ob-tillägg. efter 24 på en lördag? skrew that, då kan ja lika gärna vara arbetslös för det är slaveri. I alla fall med det tempot.

Har förutom detta lagt ut min kära burton twin för att bli köpt och lyckligt åkt av någon annan shyst snubbe. Så är det någon som vet någon som vet med sig att han vill ha en burton twin 157a med cartels så är det bara att hojta, länk finner du HÄR!
INTE nog med detta, säljer även min 6,9" longboard. ev. utan fenor dock, troligtvis då jag bara har ett par och har dessa monterade på min nordbräda.. Mycket till salu alltså!

Tänkte mig en ny fin snöbräda till säsongen, sen eventuellt en ny jacka.. men jackan kanske kan skippas då det också behövs en tjockare våtdräckt också.. mycket som behövs?! girig skåning kan tyckas, men är man inte fullt ut nöjd med hur allt är så antar jag det är upp till var och en att ändra påt! På tal om något helt annat så har jag sett Burtons nya HD rulle idag, "The B",
och trots allt skit folk har snackat om den, att dom är sellouts och skit, fuck det! grym rulle och grymt filmad, JAG GILLAR DET!
Sen såg jag Stepchilds nya också, "This video sucks". BRA! det kommer mycket bra nya rullar verkar det som. väntar spänt på att få ner standard films "Aesthetica".. can't get enough!

Bye for now!

13 nov. 2009

T C V



Äntligen får man väl säga... Äntligen har det uppstått ett nytt, BRA band! Okej, inte att glömma bort, förutom detta otroligt feta band så självklart, Miike Snow. Men ändå! visst måste man erkänna att det inte startats spec många bra band på senaste tiden. Så tack för det!

11 nov. 2009

5 reasons to not wash your hair





Idag har jag faktiskt gått en runda här i lilla bjuv. Inte så dumt med promenaner trots allt. Det är väl egentligen trevligare med sällskap kanske, så kalla mig konstig men jag föredrar att gå ensam.

Hittade ett gammalt citat från Danny Davis. Värt att tänkas på kan jag tycka, haha.

5 Reasons to not wash your hair:
1. You get dreads.
2. Less time in the shower.
3. More time skating and shredding.
4. No stress on whether it’s dirty or not.
5. People can start calling you natty!

Till sist, ett grymt låttips, den här gången från Jofo!
http://www.youtube.com/watch?v=uSqbjl8aoQo

9 nov. 2009

Cravings



Man känner att suget finns där när man börjar leta efter ny bräda och annat roligt skräp man inte har råd med.. Då var snart min matlösa dag över och jag tackar gudarna för det.

Men viktigt är dock att jag idag ändå hunnit se,

It's always snowing somewhere
This is awesome
Forum or against em'
Picture this
White balance
Black winter
Lost in transition

Ändå säger jag mer snowboardflm!

Det vita guldet och laxeringsmedel












Idag har jag varit hemma hela dagen. Jag har inte ätit någonting för jag får inte.. ska röntga njurarna imorgon efter mitt njurstensanfall för någon vecka sedan och därför går jag på
tarmrensning hela dagen, fräscht till tusen vill jag lova! Hittills har dagen bestått av protein drinkar, laxeringsmedel och saft samt en jävla massa snowboardfilmer i sängen.. Börjar känna suget efter det vita guldet, men ute är det långt ifrån vitt. Craaaaviiings!